Mousse à l’abricot / Apricot mousse


o< cuisine

English version interleaved in italics

Le Panier Surprise du 20 juillet contient les éléments suivants :

  • des céréales de petit déjeuner (du müesli aux cornflakes en passant par les Chocapic et les flocons d’avoine – tout est ouvert)
  • du fromage blanc, du mascarpone, de la ricotta ou du cream cheese
  • des abricots : frais, en boîte, secs…
  • de la vanille, sous n’importe quelle forme.

Avec tout ça, j’ai fait de la mousse à l’abricot, accompagnée de biscuits aux flocons d’avoine. La mousse un peu acide est bien contrebalancée par le sucre des cookies, je trouve que ça va vraiment bien ensemble 🙂

The July 20th Panier surprise contains the following ingredients:

  • breakfast cereals (müesli, cornflakes, Chocapic, oatmeal… everything is an option)
  • cottage cheese, mascarpone, cream cheese, ricotta or anything approaching
  • apricots: fresh, in a can, dried…
  • vanilla, in any form.

I made apricot mousse, with oatmeal cookies. The slight acidity…

View original post 653 more words

About agogo22

Director of Manchester School of Samba at http://www.sambaman.org.uk
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s